تور مجازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی به لحاظ توانمندیهای تخصصی و فوق تخصصی و با در اختیار داشتن ۱۲ دانشکده، ۱۲ مرکز پزشکی، آموزشی، درمانی، ۵ بیمارستان، ۳ پژوهشکده، ۶۹ مرکز تحقیقاتی، ۲مرکز و ۷ شبکه بهداشت و درمان بعنوان یکی از معتبرترین و بزرگترین مراکز ارایه خدمات آموزشی، بهداشت و درمانی در کشور شناخته شده است. در این پروژه، به عنوان بزرگترین پروژه تور مجازی کشور، تمام بخشهای این مجموعه معظم شامل بیمارستانها، دانشکدهها، مراکز تحقیقاتی، فناوری، اداری، ورزشی و... در قالب تور مجازی معرفی میشوند. در این مجموعه از جدیدترین امکانات تورهای مجازی پانومن شامل جستجوی هوشمند، ناوبری و نمایش مسیر خودکار، نمایش عنوان مقصد برای تمام فلشهای راهنما و... استفاده شده و تمام تصاویر 360 درجه به صورت HDR پردازش شدهاند.
بیمارستان طرفهمشاهده
این مرکز در سال ۱۳۳۳ توسط مرحوم دکتر طرفه بصورت بیمارستان تکمیل و تجهیز شد و از سال ۱۳۵۵ تحت پوشش سازمان منطقهای بهداری استان تهران و سپس در سال ۱۳۷۲ تحت نظارت و سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت .
بیمارستان مهدیهمشاهده
این بیمارستان ابتدا به صورت تک تخصصی زنان و زایمان فعالیت خود را آغاز کرد و پس از جذب هیئت علمی مورد نیاز در سال 1366 به صورت آموزشی ادامه فعالیت داد.
بیمارستان آیت الله طالقانیمشاهده
اين مركز درسال 1357 با نام نقاهتگاه كمک شماره 2 احداث و در دی ماه سال 1358 پس از پيروزی انقلاب اسلامی با نام مركز پزشكی آموزشی و درمانی آيت الله طالقانی به دانشگاه شهيد بهشتی واگذار شد.
بیمارستان امام حسین (ع)مشاهده
این بیمارستان در سال ۱۲۳۳ تاسیس شد و در حال حاضربا ارایه ۱۵ نوع تخصص در حال خدمت رسانی به مراجعین است.
بیمارستان کودکان مفیدمشاهده
این بیمارستان به همت حبیب الله مفید در سال 1353 به عنوان یک بیمارستان خیریه پایه گذاری شد و در سال 1365به صورت رسمی دراختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت.
بیمارستان اخترمشاهده
این بیمارستان در سال 1325 توسط خانم اخترالملوک سهرابی وقف هلال احمر شد و ساختمان مرکزی نیز در سال 1332 آغاز به کار کرد.
بیمارستان دکتر مسیح دانشوریمشاهده
بيمارستان دكتر مسيح دانشوری بیش از 115 سال پیش جهت مداوای بيماری ريوی مظفرالدين شاه قاجار و به توصيه پزشك معالج او احداث و در سال 1377 "مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بيماریهای ريوی بیمارستان دکتر مسيح دانشوری"، پایه گذاری شد.
بیمارستان شهدای تجریشمشاهده
فعالیت رسمی این بیمارستان با احداث ساختمان 3 طبقه موجود در سال 1340 آغاز به کار کرد. به دنبال آن به ترتیب ساختمانهای فعلی درمانگاهها و پاویون پزشکان در سال 1347 و ساختمان 6 طبقه (ساختمان اصلی بخشها) در سال 1348 افتتاح شد.
بیمارستان شهید مدرسمشاهده
این بیمارستان در سال 1354 توسط سازمان برنامه، تجهیز و به دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران واگذار شد و در ابتدای تاسیس بیمارستان با بخش هایی از جمله قلب و عروق، هماتولوژی، جراحی عمومی ،ارولوژی، دیالیز، نفرولوژی ،جراحی قلب و بخش های پاراکلینکی شروع به کار کرد.
بیمارستان شهدای گمناممشاهده
درمانگاه خیریه شهدای گمنام در سال 1363 توسط 2 خیر بنا شد و در سال 1391 طی تفاهم نامهای، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امور بهسازی، مدیریتی و راهبردی این درمانگاه را برای تبدیل آن به بیمارستان در دست گرفت.
بیمارستان لقمان حکیممشاهده
این بیمارستان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی به فعالیت های خود ادامه داده و بخش مسمومین آن به عنوان قطب علمی مسمومین شناخته شده است.
بیمارستان 15 خردادمشاهده
مرکز پزشکی، آموزشی درمانی 15 خرداد یکی از قدیمی ترین بیمارستانهای تهران است. این مرکز قبل از سال 1320 ساخته شده و به صورت یک بیمارستان 80 تختخوابی آغاز به کار نموده است.
پارک علم و فناوری سلامتمشاهده
به منظور توسعه زیرساختها برای دوام فناوری درحوزه پزشکی، فاز نهایی پارک علم و فناوری حوزه سلامت وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درحال تکمیل است.
مجموعه ورزشی دانشگاهمشاهده
مجموعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کنار ساختمان اداری دانشگاه و در منطقه ولنجک واقع شده است این مجموعه دارای امکانات متعدد ورزشی و تربیت بدنی میباشد.
دانشکده دندانپزشکیمشاهده
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1344 با همت و تلاش دکتر شیخ الاسلامی و مرحوم استاد دکتر حسین نواب با پذیرش 120 دانشجو آغاز به کار نمود.
دانشکده پیراپزشکیمشاهده
دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1351 بصورت یک مؤسسه آموزشی خصوصی تحت عنوان ”انستیتو عالی علوم بیمارستانی“ تأسیس گردید و در سال 1366 به ”مجتمع علوم پیراپزشکی“ تغییر نام داد.
دانشکده پرستاری و ماماییمشاهده
دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۲۶ با نام مدرسه عالی پرستاری شروع به فعالیت نمود ودر سال 1365 همزمان با تغییر ساختار دانشکده، نام آن نیز به دانشکده پرستاری و مامائی تغییر یافت.
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذاییمشاهده
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کنار انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و در شهرک قدس(غرب)، بلوار شهید فرحزادی واقع شده است.
دانشکده طب سنتیمشاهده
دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1387 با پوشش 3 گروه آموزشی شامل داروسازی سنتی، طب سنتی و اخلاق پزشکی آغاز به کار نمود.
دانشکده فناوریهای نوین پزشکیمشاهده
دانشکده فناوریهای نوین پزشکی شهید بهشتی از سال 1392 آغاز به کار کرده است. این دانشکده در خصوص تربیت نیروی متخصص در چهار رشته مهندسی بافت، پزشکی مولکولی، علوم سلولی کاربردی و بیوتکنولوژی فعالیت دارد.
دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریتمشاهده
دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه شهید بهشتی در سال 1391 با هدف ارتقای کمی و کیفی فرآیند آموزش ، پژوهش و کارآفرینی تاسیس شده است.
دانشکده علوم توانبخشیمشاهده
دانشكده علوم توانبخشی فعاليت خود را قبل از انقلاب درسال 1353 با عنوان انستيتو بیناییسنجی (اپتومتری) وابسته به دانشگاه ملی سابق آغاز کرد و در نهایت با تاسيس دانشكده علوم توانبخشی در دانشگاه علوم پزشكی شهيد بهشتی موافقت شد.
دانشکده بهداشت و ایمنیمشاهده
دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1351 مرکز آموزشی تحت عنوان انستيتو عالی علوم بيمارستانی تاسيس شد. در سال 1358 به مجتمع علوم پيراپزشكی تغيير نام يافت و از سال 1369 دانشكده بهداشت به طور مستقل مشغول به فعالیت شد.
آزمایشگاههای جامع تحقیقاتیمشاهده
آزمایشگاههای جامع تحقیقاتی با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سال 1387 به منظور تسهیل در روند انجام تحقیقات و با هدف ارائه خدمات تخصصی و پاسخ به نیازهای پژوهش در زمینه خدمات آزمایشگاهی به محققین آغاز به کار کرد.